Incentíve utak

Saját tapasztalataink is alátámasztják: az incentíve utazás – vagyis a céges ösztönző utazások, jutalomutazások jelentik talán a legtöbb fejfájást a vállalatok utazásszervezésében. A feladat jóval összetettebb, mint egy hagyományos üzleti utazás megszervezése. Nem elegendő a megfelelő helyszínt megtalálni, de a munkatársak számára szórakoztató programokról, érdekes látnivalókról is gondoskodni kell.

A tét pedig nem kicsi: ezek az utazások jelenthetik egy csapat éves munkájának megkoronázását, vagy ellenkezőleg: a közös munka jövőjét alapozzák meg. Egy biztos: egy jól sikerült utazás a munkatársak körében semmi mással nem helyettesíthető - az együtt eltöltött napok valódi csapatépítő élményeket jelentenek.

Kétség nem fér hozzá: egy ötcsillagos élményekkel gazdagított incentíve utazás a munkatársak motiválásának egyik leghatékonyabb eszköze.

A Marshaller Kft. széles programkínálattal, egyedi ötletekkel, de ügyfelei saját elképzeléseinek is teret biztosítva kínál ilyen utazásokat. Munkatársaink sok éves tapasztalata mellett cégünk biztos helyismerettel, megbízható közreműködő partnerekkel, és egyedi programokkal várja megkereséseket – ezek jelentik a legfontosabb garanciát a sikerre.

Ön milyen programot szeretne? A klasszikustól a könnyedig, sokszínű és pihentető, csapatokat összekovácsoló vagy laza, bulis hangulat –ajánlataink a legváltozatosabb igényeknek is megfelelnek.

Miért érdemes bennünket választani?

  • Levesszük a szervezés gondjait a vállairól. Ha bennünket választ, az utazás szervezés nyűgjeit nyugodtan elfelejtheti.
  • Stabilitás és megbízhatóság: a Marshaller Kft. pénzügyi háttere garanciát jelent a nyugodt utazásra. A cég minden üzleti évet nyereséggel zárt, az évek során soha nem támaszkodott hitelre vagy kölcsönre a működésének biztosításához.
  • Hozzáértés és tapasztalat: a cég valamennyi munkatársa több éves, sokan évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az idegenforgalom, repülőjegyértékesítés, kiutaztatás terén
  • Jól tervezhető költségek, a ráfordítások optimális kihasználása. Használja ki munkatársaink tapasztalatát, több éves szakértelmét: segítünk az igényeket teljes mértékben kiszolgáló lehetőségeket feltérképezni, hogy pénzügyileg is megalapozott döntést hozhasson.
  • Felejtse el a tucattermékeket: minden ügyfelünknek egyedi, testreszabott ajánlatot készítünk.
  • Folyamatosan megújuló kínálat, ötletek. Munkatársaink kitartóan kutatják az újabbnál újabb desztinációkat, még fel nem fedezett célpontokat, különleges programokat. Az újtájak, meg felfedezésre váró régiók és hangulatos városkák izgalmas pezsgése emlékezetessé varázsolja a közös utazásokat.

A mi küldetésünk, hogy egy valóban felejthetetlen utazás élményével segítsünk az ön sikerét.