Árajánlat kérés

Nem talál valamit? Egzotikus az úti célja, vagy nagy létszámú csoport tagjaként utazik? Keresse munkatársainkat, akik évtizedes tapasztalattal segítenek Önnek!

Biztosítások

Utazás előtt nem csak baleseti és poggyász-kárra, hanem számos más, előre nem látható problémára felkészülhet biztosításkötéssel. A Marshaller Kft. partnere, a Mondial Assistance francia biztosítócég több, mint 60 éve ajánl megoldást minden váratlan helyzetre.

Légitársaságok

Nemzeti légitársaságok és fapados járatok legfontosabb adatai - poggyász, check-in és utazással kapcsolatos, egyéb fontos információk gyűjtőhelye. Hírek, érdekességek, történeti háttér a légipiac legfontosabb szereplőiről.

Parkolás

Több járat is a bécsi Schwechat Repülőtérről indul. A Marshallernél már itthon megválthatja parkolókártyáját. A parkolókártya használatának feltételeit és legfontosabb tudnivalókat az alábbi linken olvashatja.

Reptéri várók (lounge)

Több, mint kényelem - legyen szó munkáról, kikapcsolódásról vagy szórakozásról, mindezeket megtalálhatja a VIP repülőtéri lounge-ban a Liszt Ferenc Repülőtéren.

Ászf

Cégünk, a Marshaller Kft. által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez kapcsolódó általános szerződési feltételek.

E-repülőjegy

Elektronikus repülőjegy kiállítása esetén a check-in pultnál a hagyományos és megszokotthoz képest eltérő dokumentumokra is szüksége lehet. Ezen az oldalon összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a nemzeti légitársaságok és a fapados járatok kapcsán.

Online check-in

Fontos információk az on-line check in feltételeiről az egyes légitársaságok esetében. A repjegy megvásárlását követően tanulmányozza át ezeket a feltételeket, az online check-in elvégzése bizonyos esetekben a járatra történő felszállás feltétele is lehet.

Repülöjegy információk

Információ árakról, járatokról, poggyásszal kapcsolatos tudnivalókról. Ezeken az információkon túl fontos linkeket és kormányzati oldalakat is összegyűjtöttünk, melyeket minden utazás előtt ajánlott áttanulmányozni.

Vízumok

A Marshaller segít Önnek a vízumigénylésben. Ezzel kapcsolatos bővebb információkat további oldalainkon olvashat.